Wędzarnia mięsa i ryb - Białystok

Opis:
Metoda konserwacji żywności (mięsa i przetworów mięsnych, ryb, serów, słodu itp.) za pomocą dymu. W wyniku tego procesu produkty żywnościowe uzyskują specyficzny zapach, smak i zabarwienie powierzchni[1]. Obok solenia i suszenia wędzenie uznawane jest za jedną z najstarszych metod utrwalania żywności.
Wystaw recenzję dotyczącą: Wędzarnia mięsa i ryb
Oceń, przyznając gwiazdki
Oceń, przydzielając firmie gwiazdki
Twoja recenzja musi zawierać co najmniej 15 znaków
Podobne firmy w okolicy
2 km
Eliksir. Kucięba K.
Wesoła 17/1
15-307 Białystok
2 km
Bruno Tassi Sp. z o.o.
gen. W. Andersa 73
15-113 Białystok
2 km
Multirol sp.j. Laszewski A., Ejsmont T.
2 lok. 67
15-204 Białystok
2 km
Pelikan Sp. z o.o. Zakład mięsny
Baranowicka 23/1
15-552 Białystok
2 km
Argo. Fiedziukiewicz W.
Sienkiewicza 49 lok. 306
15-003 Białystok
3 km
Podlaskie Przedsiębiorstwo Mięsne Sp. z o.o. Producent dziczyzny
Dojnowska 61 lok. 1
15-557 Białystok